Lijf & Co

Praktijk voor Reflex massage en Orthomoleculair advies

 

 

 

 

prijskaartje

Reflexzone Klachtgericht
vergoeding door zorgverzekering


De klachtgerichte behandeling start met een intakegesprek

Aan de hand van deze anamnese wordt de behandeling gestart. De eerste behandeling en intake duren samen ongeveer 75 minuten. Vervolg behandelingen 60 of 45 minuten. Afhankelijk van de klacht worden meridianen en acupunctuurpunten met verschillende technieken gemasseerd. Maar ook vanuit de visie dat energie/bloed moet stromen. Door omstandigheden zoals kou/hitte, stress, medicatie, verkeerde voeding, trauma kunnen er blokkades ontstaan in het lichaam. Door massage wordt een extra impuls gegeven aan het lichaam om weer in harmonie te stromen. 

Je kunt de kosten voor deze behandeling contant, met de pin of ter plekke met de bankapp overmaken. Je ontvangt een factuur. Deze kun je als mogelijk indienen bij jouw zorgverzekering. De Reflexzone therapie valt onder natuurgeneeskundig consult (aanvullende verzekering).  Dit traject is in te zetten bij:  langdurige hoofdpijnklachten, burn out/bijnier uitputting, fibromyalgie/ reumatische klachten, slapeloosheid, restless legs, hormonale klachten, kinderwens, nek/schouderklachten, rugklachten, darmklachten, tinitus. 

Ook in te zetten bij kinderen. Denk bijvoorbeeld aan slapeloosheid, buikkrampen, hoofdpijn, rusteloosheid.

Iedere behandeling is specifiek op de client afgestemd, omdat ieder lichaam en omstandigeheden weer anders zijn.

De kosten voor de 1e behandeling van 1 uur zijn 60,- euro. Eventueel aangevuld met 15 minuten extra voor orthomoleculair advies: kosten 75,- in totaal. 

Een verkorte behandeling kan na de intake ook als 45 minuten geboekt worden.
De kosten zijn dan 49,- euro. 

Graag geef ik je meer informatie welke behandeling het beste bij jou past.

Let op: de reflexologie behandeling wordt vergoed door de aanvullende verzekering. Het orthomoleculaire en/of voedingsadvies vallen niet onder de vergoeding. 

Gezond van mond tot k...

Gezond zijn vraagt om een perfect samenspel binnen het lichaam. Gezondheid begint bij welke voeding je gebruikt en mondgezondheid. Bij niet passende voeding voor jouw systeem en/of problemen van bijv tandvlees begint het verwerkingsproces al verkeerd. 

Ook in de maag moet alles op orde zijn; precies goed maagzuur; niet teveel, niet te weinig, goede samenstelling. 

Zo zie je dat er veel factoren meespelen bij een goede vertering. 

Graag kijk ik met jou hoe jouw proces verloopt.

Door het afronden van de eerste 2 jaar studie voor orthomoleculair therapeut en aanvullende bijscholingen op het gebied van darmgezondheid en voeding; geef ik ook voedings- en vitaminen adviezen.