Lijf & Co

Praktijk voor Reflex massage en Orthomoleculair advies

 

 

 

 

prijskaartje

Reflexzone Klachtgericht
vergoeding door zorgverzekering


De klachtgerichte behandeling start met een intakegesprek

Aan de hand van deze anamnese wordt de behandeling gestart. De eerste behandeling en intake duren samen ongeveer 75 minuten. Vervolg behandelingen 60 of 45 minuten. Afhankelijk van de klacht worden meridianen en acupunctuurpunten met verschillende technieken gemasseerd. Maar ook vanuit de visie dat energie/bloed moet stromen. Door omstandigheden zoals kou/hitte, stress, medicatie, verkeerde voeding, trauma kunnen er blokkades ontstaan in het lichaam. Door massage wordt een extra impuls gegeven aan het lichaam om weer in harmonie te stromen. 

Je kunt de kosten voor deze behandeling contant, met de pin of ter plekke met de bankapp overmaken. Je ontvangt een factuur. Deze kun je als mogelijk indienen bij jouw zorgverzekering. De Reflexzone therapie valt onder natuurgeneeskundig consult (aanvullende verzekering).  Dit traject is in te zetten bij:  langdurige hoofdpijnklachten, burn out/bijnier uitputting, fibromyalgie/ reumatische klachten, slapeloosheid, restless legs, hormonale klachten, kinderwens, nek/schouderklachten, rugklachten, darmklachten, tinitus. 

Ook in te zetten bij kinderen. Denk bijvoorbeeld aan slapeloosheid, buikkrampen, hoofdpijn, rusteloosheid.

Iedere behandeling is specifiek op de client afgestemd, omdat ieder lichaam en omstandigeheden weer anders zijn.

De kosten voor de 1e behandeling van 1 uur zijn 60,- euro. Eventueel aangevuld met 15 minuten extra voor orthomoleculair advies: kosten 75,- in totaal. 

Een verkorte behandeling kan na de intake ook als 45 minuten geboekt worden.
De kosten zijn dan 49,- euro. 

Graag geef ik je meer informatie welke behandeling het beste bij jou past.

Behandelingen na het hebben van corona en/of versterking van het immuumsysteem


Tijdens de break heb ik verschillende bijscholingen gevolgd om cliënten te ondersteunen in het herstellen van het coronavirus of om de weerstand te verhogen. De behandelingen zijn een combinatie van westerse en Traditionele Chinese reflexmassage technieken. 

NIEUW: Door het afronden van het eerste jaar studie voor orthomoleculair therapeut; geef ik ook voedings- en vitaminen adviezen. Je kunt bij Vitakruid met 10% korting produkten bestellen via mijn kortingslink. Als je gaat afrekenen kun je de kortingscode invullen: LIjfenco21. 

Je kunt er ook voor kiezen om produkten in de praktijk af te halen. Voor supplementen van Bonusan en Nutramin en Natuurlijk fit gelden de prijzen die je kunt vinden op Superfoodstore. Dit kun je ook zelf doen als je meerdere produkten wilt bestellen.